Groepenkast

De groepenkast is een belangrijke schakel in uw elektriciteitsnetwerk. Het is van groot belang dat deze veilig geïnstalleerd wordt en naar behoren werkt. Een elektricien van Ster E-montage kan uw groepenkast installeren, vervangen, uitbreiden en onderhouden. Ga hier zelf nooit zomaar mee aan de slag, dit kan zowel u als uw medebewoners gevaar opleveren. 

De groepenkast is het centrale punt voor stroom in uw woning. Het is daarom zeer belangrijk dat deze goed en veilig functioneert. Wij kunnen u alles vertellen over de groepenkast. Wist u dat de stroom uw woning binnenkomt via de hoofdstop die in uw groepenkast is geplaatst? De stroom wordt over verschillende lichtpunten, elektrische apparaten en stopcontacten die zich in uw woning bevinden verspreid. Deze zijn te verdelen in groepen, iedere groep voorziet een gedeelte van uw woning van stroom. Het is van belang dat u niet te veel apparaten op één groep aansluit. Anders ontstaat er overbelasting en slaat er een stop uit.

Werkzaamheden

Onze elektriciens helpen u graag met alle werkzaamheden die te maken hebben met een groepenkast. Of u deze nu uit wilt laten breiden of iemand zoekt die uw groepenkast kan onderhouden. Wij draaien onze handen er niet voor om. Als u zwaardere elektrische apparaten gaat gebruiken raden wij u uitbreiding van uw groepenkast aan. Met deze uitbreiding zorgen wij er onder andere voor dat u de nieuwe apparaten veilig kunt gebruiken. Wilt u weten of uw groepenkast nog aan de laatste veiligheidseisen voldoet? Maak dan een afspraak met onze specialisten. Wij komen graag bij u langs voor een inspectie. Ook voor het vervangen van uw oude groepenkast door een nieuwe groepenkast kunt u ons inschakelen.