Storing

Valt uw stroom ineens uit? Of werken uw elektrische apparaten niet naar behoren? Dan is de kans groot dat u te maken heeft met een storing. Ster E-montage weet precies welke handelingen verricht moeten worden om uw storing op te lossen. Daarom helpen wij u graag, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Dankzij onze hulp zit u nooit lang zonder stroom!

Als u te maken heeft met een storing kunt u een aantal dingen zelf controleren. Kijk allereerst of de stroom ook bij uw buren is uitgevallen, het kan namelijk zo zijn dat er een algemene storing bij u in de buurt is. Is dit niet het geval? Dan kunt u de oorzaak in uw eigen woning zoeken. Het is van belang om te weten waar de storing zich bevindt. Controleer daarom alle groepen in uw groepenkast. Komt u een stop tegen die is doorgeslagen? Of is de aardlekschakelaar omgeslagen? Dan weet u waar de oorzaak van de storing ligt.

24/7 bereikbaar

Kunt u de storing na het uitvoeren van bovengenoemde controles niet vinden? Of weet u niet hoe u de storing kunt oplossen? Schakel dan een van onze elektriciens in. Wij weten precies welke werkzaamheden verricht moeten worden en bieden u een uitgebreide storingsdienst. Onze elektriciens sporen de oorzaak snel voor u op en komen ter plekke met een passende oplossing. U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken via 06 – 51 25 06 75.

Voorkomen van een storing

Problemen met uw elektra kunnen wij niet alleen voor u verhelpen, maar dankzij regelmatig onderhoud kunnen wij deze ook voor u voorkomen. Met regelmatig onderhoud aan uw elektrische apparaten en installaties voorkomt u storingen en andere gevaarlijke situaties. Onze elektriciens komen graag bij u langs om uw elektrische apparaten en installaties periodiek te onderhouden. Wij controleren en inspecteren uw elektra. Als wij problemen tegen komen repareren of vervangen wij deze voor u. U kunt op onze service rekenen.